Zwartepoorte verkoopt bmw/mini activiteiten aan Renova Group.

Renova Group start het nieuwe jaar voortvarend met de overname van BMW en MINI Dealer Zwartepoorte in Roosendaal en Goes. Ook het schadeherstelbedrijf van Zwartepoorte is onderdeel van de transactie. Onder voorbehoud van goedkeuring van de Autoriteit Consument en Markt zal de overname naar verwachting in het eerste kwartaal van dit jaar definitief afgerond zijn.

Algemeen directeur John Zwartepoorte is verheugd over de overname. Na 30 jaar BMW en MINI dealerschap heeft hij de vertrouwde dienstverlening voor de klanten van de Zwartepoorte Groep gegarandeerd door bewust te kiezen voor het familiebedrijf Renova. De ruim 70 medewerkers van Zwartepoorte zullen zich hiervoor blijven inzetten.

Renova startte op 1 mei 1961 als BMW-dealer in Tilburg. Inmiddels is Renova Group gevestigd in Tilburg, Breda, Waalwijk, Bladel en Etten-Leur. Met de vestigingen in Roosendaal en Goes breidt Renova Group haar klantenkring verder uit in Brabant en Zeeland.

Jan-Hein Alkemade, algemeen directeur van Renova Group: “Voor ons is het een strategische keuze om verder door te groeien in het premium segment. Met deze overname versterken wij onze positie en zien wij de toekomst met veel vertrouwen tegemoet.”