Zakenauto van het jaar 2019

Met grote voorsprong heeft de BMW 5 Serie de Zakenauto van het Jaar verkiezing 2019 gewonnen. De BMW 5 Serie scoort niet alleen de hoogste positie in het segment van de grote zakenauto’s, maar doet dat zelfs zo overtuigend dat hij ook overall de winst naar zich toetrekt. Het verdient volgens de vakjury met name een compliment dat de ‘management-klasse’ 5 Serie heel goed scoort als het om de kilometer-kostprijs gaat, terwijl dat volgens hen voor de meer compacte genomineerden in de verkiezing in principe makkelijker zal zijn. 

BMW springt er ook uit door zijn innovatie, rijplezier en uitstraling. De vakjury waardeert hoog dat deze auto het in de ‘klassieke businessclass’ uitstekend doet. Keuzes worden weer met hart én verstand genomen.
Juryvoorzitter Peter Brouwer

Het is de zesde keer dat BMW de gerenommeerde prijs naar zich toetrekt. Maar dat BMW wederom een model ‘Zakenauto van het jaar’ mag noemen is volgens Brons in deze sterk veranderende markt geen vanzelfsprekendheid: “Dankzij diverse invloeden zien we veel verschuivingen in de manier van aandrijving. Fossiele brandstoffen komen steeds meer onder druk te staan en het huidige regeerakkoord zet nadrukkelijk in op elektrische mobiliteit in de nabije toekomst. Meer dan ooit is een breed aanbod van aandrijflijnen belangrijk voor succes, want hoewel BMW zeer goed inziet dat de toekomst elektrisch is, heeft de zakelijke rijder van nu ook andere aandrijflijnen nodig.”

Zwartepoorte BMW 5 serie proefrit

Ervaar het onevenaarbare.

Maak nu een proefritafspraak

Wij weten dat de BMW 5 Serie een waanzinnig goede auto is en fantastisch rijdt. Dit is nu ook bevestigd door de onafhankelijke vakjury.

Maar wat écht telt, is uw mening; maak dus nu een proefrit afspraak en ervaar het zelf!