Wie zijn instinct volgt, kiest bmw.

Ontdek het aantrekkelijke aanbod.

De geur, de spanning, de eerste kilometers, de trots. Zijn we niet een beetje vergeten waar de aanschaf van een nieuwe auto eigenlijk om gaat?

Bij BMW Zwartepoorte in elk geval niet, wij zijn trots op de auto's die wij maken en willen graag dat u ook trots bent op de auto die u rijdt. Daarom hebben wij het aantrekkelijke aanbod voor u op een rij gezet. Met verschillende modellen. Dus ga verder met het volgen van uw instinct en kies de auto die echt bij u past; de BMW waar uw hart snelle van gaat kloppen en die u altijd al wilde rijden.

Kies de auto die u simpelweg geweldig vindt.

4% bijtelling, 100% BMW

Op uw instinct afgaan, ook als u zakelijk rijdt. BMW rijden met slechts 4% bijtelling, het kan gewoon.

Lage netto bijtelling

BMW rijden met een lage netto bijtelling. Dat is puur zakelijk rijplezier. Want momenteel heeft BMW diverse, goed uitgeruste modellen voor u klaar staan. boordevol opties die u meer gemak, comfort en rijplezier geven. Voor een zeer aantrekkelijke prijs. U hoeft alleen nog maar uw instinct te volgen.

0% bijtelling met Private lease

Minder zorgen, meer rijplezier. Volg uw instinct en kies voor BMW private lease. U bepaalt zelf in welke BMW u rijdt en verder hoeft u niets anders te doen dan tanken, rijden en genieten. Onderhoud, reparaties, banden, verzekeringen, wegenbelasting; het is allemaal geregeld.

Volg uw instinct, kies met uw hart. En kies voor BMW.
BMW iX3
BMW 530e eDrive edition
BMW 318iA Touring

BMW iX3

De BMW Concept iX3 is de volgende 100% elektrische BMW en beschikbaar vanaf 2020. De BMW Concept iX3 zal worden uitgerust met een krachtige 200 kW motor en een accu van meer dan 70 kWh, die een actieradius biedt van meer dan 400 kilometer.

Een unieke combinatie van het veelzijdige rijplezier waar de BMW X modellen om bekend staan en een emissievrije aandrijving met alweer de vijfde generatie BMW eDrive technologie. Zonder compromissen op het gebied van functionaliteit en comfort. Met de BMW Concept iX3 bent u klaar voor de toekomst.

BMW 530e eDrive edition

De BMW 530e eDrive biedt u het beste van beide werelden; efficiënt, dynamisch rijplezier. En met het High Executive Pakket voegt u daar een wereld van luxe, comfort en gemak aan toe. Ontdek meer op BMW.nl

BMW 318iA Touring

M Sport corporate lease

Volg uw instinct en kies nu voor de rijk uitgeruste BMW 318iA Touring M Sport Corporate Lease. Alle opties die u als zakelijke rijder waardeert zijn standaard inbegrepen. En al dit ‘meer’ krijgt u voor heel veel minder. De fiscale waarde is slechts € 39.990,- met een netto bijtelling vanaf € 279,- per maand*. Dus, boek nu een proefrit.