Werkplaatsafspraak

Maak nu een afspraak voor onderhoud aan uw BMW.

Een afspraak met de werkplaats maken doet u wanneer u dat het beste uitkomt. Met de Online Afspraakplanner van BMW Zwartepoorte is de werkplaatsreceptie altijd bereikbaar. 
U kunt direct uw wensen kenbaar maken én er zijn nooit wachtenden voor u. Dat maakt een werkplaats-afspraak plannen erg gemakkelijk. 
U kunt bovendien direct lid worden van BMW Privileges als u een werkplaats-afspraak maakt.

EXTRA SERVICE MOGELIJKHEDEN.

Maak optimaal gebruik van de werkplaats-afspraak door het te combineren met onze extra service mogelijkheden. Zo kunnen we de auto thuis bij u ophalen, vervangend vervoer verzorgen of gelijk extra onderhoud plegen in de vorm van Airco service of een Aquapel behandeling.

Geen tijd om de auto te brengen, of druk aan het werk? 

Voor slechts € 19,50 kunt u gebruik maken van onze haal- en brengservice.

Uw auto onmisbaar? Maak dan gebruik van onze vervangend vervoer service.

Ook in de winter kunt u volop genieten van de airco in uw BMW! 
Wist u dat uw Airco u kan helpen met het ontwasemen van de ramen? Zorg er dus voor dat de airco in uw BMW goed onderhouden is en laat uw airco bij ons leeghalen, vacümeren en vullen.

Optimaal zicht onder slechte omstandigheden, dat is in het kort wat een Aquapel behandeling u kan bieden. Door de Aquapel behandeling zal (regen-)water gemakkelijker van de voorruit glijden, waardoor het zicht scherper en helderder blijft en u veilig u reis kunt voortzetten.