Schadeherstel

Schade aan uw BMW? Dat is natuurlijk hartstikke vervelend, en dat begrijpen wij maar al te goed! Bij Zwartepoorte BMW bent u ook voor schadeherstel aan het goede adres. Bij ASN autoschade Zwartepoorte Goes zorgen onze gediplomeerde schadeherstellers dat uw BMW weer als nieuw is.

ASN Zwartepoorte Schadeherstel

Bij ASN Zwartepoorte Goes maken we gebruik van speciale technieken als uitdeuken zonder spuiten, dashboardreparatie, bekleding reparatie en ruitreparatie. Mocht het nodig zijn kunnen ze bij zelfs bij ASN in hun eigen spuitcabine uw BMW opnieuw spuiten.

ASN Autoschade zwartepoorte spuitwerk

Haal- en brengservice

Alleen de schade aan uw auto is natuurlijk al hartstikke vervelend, maar vaak is het tijdstip waarop u de schade bent opgelopen nog ongunstiger. Wij streven ernaar om u natuurlijk zo snel mogelijk weer in uw eigen auto te laten rijden. Daarom kunt u bij ASN Autoschade Zwartepoorte gebruik maken van ons vervangend vervoer of van onze haal en brengservice.

Doordat de meeste auto- en leaseverzekeringen dit dekken is deze service vaak gratis voor u. 

Protech lakbehandeling

Bij ASN autoschade kunnen wij ook uw BMW voorzien van een protech behandeling. Deze behandeling zorgt ervoor dat u kunt genieten van een stralende en glanzende BMW. Protech zorgt namelijk voor een prachtige glans op uw auto, en beschermt deze tegen verschillende weersinvloeden en vuil.