Onderhoud en reparatie

Ontdek de voordelen van dealeronderhoud.

Bij BMW Zwartepoorte kunt u terecht voor al het onderhoud en reparatie aan uw BMW. Ook wanneer dit schade betreft.
Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in BMW en krijgen continu scholing om optimaal op de hoogte te zijn van alle ins-en-outs van uw en alle andere BMW's.

Wij gaan voor maximale ontzorging van de klant, dat betekent voor ons dat wij er alles aan doen om u zo min mogelijk hinder te laten ondervinden van onderhoud en reparatie aan uw BMW. Dit doen wij onder andere door middel van een Haal- en Brengservice, online werkplaatsplanner, vervangend vervoer op maat en ons Bandenhotel.

BMW Zwartepoorte foto werkplaats binnen
SERVICE & ONDERHOUD

Online onderhoudsafspraak maken?

Zwartepoorte BMW wintercheck 3 serie

BMW Wintercheck

Geniet de gehele winter van het typische BMW rijplezier. Met de Originele BMW Accessoires, zoals een winterwielset, dakbox of skihouder verandert het koude jaargetijde in een seizoen met extra rijplezier.
BMW Zwartepoorte werkplaats

Werkplaatsafspraak

Een afspraak maken met onze werkplaats voor reparatie of onderhoud doet u wanneer dat u het beste uitkomt. Met onze Online Afspraakplanner is onze werkplaatsreceptie altijd en overal bereikbaar.

BMW Zwartepoorte Haal- en brengservice

Haal- en Brengservice

Geen tijd om de auto te brengen, of druk aan het werk?
Voor slechts € 19,50 kunt u gebruik maken van de haal- en brengservice van Zwartepoorte.

BMW Zwartepoorte bandenhotel

ZWARTEPOORTE BANDENHOTEL

Geniet van het gemak van het Zwartepoorte bandenhotel, door uw banden-/wielensets bij ons in het bandenhotel op te slaan hoeft u in de wisselperiode enkel de afspraak te maken en langs te komen, wij verzorgen de rest!
 Wij bewaren uw banden in een speciale ruimte onder ideale omstandigheden, waardoor zelf geen omkijken heeft naar de opslag. Ideaal dus.

BMW Zwartepoorte Aquapel behandeling

AQUAPEL BEHANDELING

Optimaal zicht onder slechte omstandigheden, dat is in het kort wat een Aquapel behandeling u kan bieden. Door de Aquapel behandeling zal (regen-)water gemakkelijker van de voorruit glijden, waardoor het zicht scherper en helderder blijft en u veilig u reis kunt voortzetten.

BMW Airco check Zwartepoorte

Aircocheck

Ook in de winter kunt u volop genieten van de airco in uw BMW! 
Wist u dat uw Airco u kan helpen met het ontwasemen van de ramen? Zorg er dus voor dat de airco in uw BMW goed onderhouden is en laat uw airco bij ons leeghalen, vacumeren en vullen.

BMW Zwartepoorte pechhulp

BMW Pechhulpverlening

Is uw BMW jonger dan 5 jaar? Dan kunt u altijd rekenen op BMW Mobile Care. Daarna kunt d.m.v. afname van Extendend Mobile Care de mobiliteitsservices tot een kenteken-leeftijd van 10 jaar blijven gebruiken.APK BMW Zwartepoorte

APK

Uw BMW geeft zelf aan wanneer hij even naar de werkplaats wil. Alleen voor de Algemene Periodieke Keuring (APK) krijgt u een herinnering van de overheid en tevens ontvangt u van ons, indien uw e-mailadres bij ons bekend is, een herinneringsmail.

navigatieupdate BMW Zwartepoorte

BMW Navigatie Update

Het wegennet verandert continu, daarom is het van belang om jaarlijks een navigatie-update uit te voeren zodat u optimaal gebruik kunt blijven maken van uw Originele BMW Navigatiesysteem. 


Navigatie updates zijn voor alle originele BMW Navigatiesystemen beschikbaar, uw service adviseur adviseert u graag welke versie voor uw BMW geschikt is.