Introductie event: zaterdag 9 maart

3 nieuwe BMW modellen

Zaterdag 9 maart staat al het nieuwe rijplezier voor u klaar.

Dit keer niet van uit onze vertrouwde showrooms in Goes en Roosendaal, maar op locatie bij Golfcentrum Reymerswael te Rilland-Bath.

De statische introductie van de BMW Z4 en de BMW 8 Serie Cabrio plus de statische én dynamische introductie van de nieuwe BMW 3 serie.
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om in andere BMW modellen te rijden.

Wij maken er graag samen met u een mooie BMW dag van en stellen uw aanwezigheid bijzonder op prijs.

BMW 3 serie
BMW 8 serie cabrio
BMW Z4
Zwartepoorte nieuwe BMW 3 serie G20

BMW 3 serie

De BMW 3 serie staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend als premium middenklassemodel met bovengemiddelde sportieve rij-eigenschappen. In de nieuwste BMW 3 serie worden deze rij-eigenschappen nóg verder verbeterd, tot in perfectie.

Zwartepoorte BMW 8 serie cabrio introductie

BMW 8 serie cabrio

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio combineert dynamische flair en uitzonderlijk lange-afstandscomfort met voorbeeldige openrijervaring.

Zwartepoorte BMW Z4 introductie

BMW Z4

De BMW Z4 Roadster is de open, premium sportauto van dit moment. BMW heeft een rijke historie als het gaat om rijplezier en de BMW Z4 Roadster is de nieuwste interpretatie van het klassieke roadster-concept. De tweezitter combineert maximale wendbaarheid en opwindende dynamiek met een verleidelijk design en een puristisch interieur. De nieuwe BMW Z4 Roadster is beschikbaar in drie motorvarianten en wordt op 9 maart bij ons geïntroduceerd.

Wij maken er graag samen met u een mooie BMW dag van en stellen daarom uw aanwezigheid bijzonder op prijs!
John Zwartepoorte (Algemeen directeur)