Introductie event: zaterdag 9 maart

Wat een feest was dat!

Wat een dag, wat een feest!

Afgelopen zaterdag 9 maart hadden wij de introductie van de nieuwe BMW 3 Serie, nieuwe BMW 8 serie cabrio én de nieuwe BMW Z4!

Niet in onze showroom, maar op locatie bij Golfcentrum Reymerswael.

Het was druk, gezellig en redelijk mooi weer. De drie BMW 3 series die wij die dag beschikbaar hadden voor proefritten hebben nauwelijks stilgestaan en ook bij de andere demo's was de inschrijving ramvol.

Wij danken jullie van harte voor jullie komst, op naar het volgende feestje!

BMW 3 serie
BMW 8 serie cabrio
BMW Z4

BMW 3 serie

De BMW 3 serie staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend als premium middenklassemodel met bovengemiddelde sportieve rij-eigenschappen. In de nieuwste BMW 3 serie worden deze rij-eigenschappen nóg verder verbeterd, tot in perfectie.

BMW 8 serie cabrio

De nieuwe BMW 8 Serie Cabrio combineert dynamische flair en uitzonderlijk lange-afstandscomfort met voorbeeldige openrijervaring.

BMW Z4

De BMW Z4 Roadster is de open, premium sportauto van dit moment. BMW heeft een rijke historie als het gaat om rijplezier en de BMW Z4 Roadster is de nieuwste interpretatie van het klassieke roadster-concept. De tweezitter combineert maximale wendbaarheid en opwindende dynamiek met een verleidelijk design en een puristisch interieur. De nieuwe BMW Z4 Roadster is beschikbaar in drie motorvarianten en wordt op 9 maart bij ons geïntroduceerd.

Wij hebben enorm genoten en zijn blij dat er zoveel belangstelling is voor onze nieuwe modellen. Een geweldige dag! Bedankt voor jullie komst.