Dit jaar nog elektrisch rijden

De BMW i3 alleen dit jaar nog met 4% bijtelling

Wij kunnen nog diverse nieuwe BMW i3 modellen leveren en registreren in 2019! Hierdoor profiteert u nog 5 jaar van 4% bijtelling.

BMW Zwartepoorte proefrit aanvragen
PROEFRIT

Kom het zelf ervaren.

Leverbaar vanaf
€ 41.994,00
Netto bijtelling vanaf
€ 52,00*

DE BMW i3 EXECUTIVE EDITION.

De nieuwe generatie BMW i3 en i3s is niet alleen 100% elektrisch, maar ook geavanceerder, sterker en sneller dan ooit. Zo is de BMW i3 Executive Edition thuis in slechts 3 uur voor 80% vol op te laden. Heeft u altijd al in een elektrische BMW willen rijden? Dan moet u nu in actie komen!

De Executive Edition is speciaal voor u samengesteld zodat u optimaal kunt genieten van het bijtellingsvoordeel van 4%. Tegelijkertijd voldoet de BMW i3 Executive Edition aan alle behoeftes van de zakelijke rijder op het gebied van comfort en connectiviteit. Kiest u nu voor een BMW i3 of BMW i3s, dan loopt uw prijsvoordeel op tot wel € 2.568,-.

DeBMW i3
De BMW i3s

DeBMW i3

De BMW i3 volgt geen trend; hij geeft uitdrukking aan een zelfbewuste lifestyle. Vormgegeven in een progressieve vormtaal die helderheid en in het interieur loungekarakter uitstraalt. Uitgerust met een lichtheid die overtuigt met duurzame materialen en functionele details. Een auto met trendsettende individualiteit.

De BMW i3s

Als sportief en emissievrij rijden de toekomst betekent, dan is de BMW i3 daar al lang aangekomen. En hij maakt meteen een doorstart. Met een indrukwekkende 3,7 seconden van 0 tot 60 km/h, een typerend 'one-pedal-feeling' en zijn progressieve design demonstreert hij de dynamiek van een sportauto. Emoties onder stroom zijn elke meter te ervaren.

U rijdt al een BMW i3 vanaf € 52,- netto bijtelling per maand!*

Tijdelijk aanbod voor de BMW i3

BMW maakt rijden geweldig. Profiteer van onze tijdelijke aanbiedingen en ontdek de mogelijkheden voor uw nieuwe BMW i3.

  • BMW Executive Edition
  • Tijdelijk gratis installatie BMW Wallbox

Ruimte voor stilte.

Een bijzondere ervaring; door de geruisloze elektromotoren van de BMW i3 en BMW i3s zoeft u in een cocon van rust over de weg. Door de perfecte afwerking en geluidsisolatie die u van BMW gewend bent geeft het rijden in de BMW i3 rust, u ontspant terwijl u met ongekend gemak uw bestemming bereikt. 

Het zorgt voor onbezonnen rijden met een glimlach. 

Verder komen was nog nooit zo gemakkelijk: de verhoogde reële actieradius van de BMW i3 bedraagt maar liefst 310km*. De nieuwe krachtige accu voorziet de elektromotor nu van nog meer energie en geeft u nog meer én nog langer elektrisch rijplezier.

ZO HOORT EEN ELEKTRISCHE AUTO TE WORDEN GEBOUWD.

Van onderstel tot inzittendencompartiment - de BMW i3 dankt zijn ongeëvenaarde dynamiek aan een intelligente combinatie van rijcomponenten en onderdelen voor een lichtgewicht constructie. Dankzij de volledig elektrische aandrijving van de BMW eDrive accelereert de BMW i3 in 7,3 seconden van 0 naar 100 km/h. De BMW i3s is met 6,9 seconden nog sneller op deze sprint. Met een vermogen van 170 pk en een koppel van 250 Nm biedt de elektromotor van de BMW i3 tot 310 km* emissievrij rijplezier. Bij een gelijkblijvende reële actieradius stelt de BMW i3s 184 pk en een koppel van 270 Nm beschikbaar. De Life-module is de benaming voor het moderne inzittendencompartiment van met koolstofvezel versterkte kunststof (CFRP). Dit materiaal, ook wel bekend als carbon, is bijzonder licht, maar tegelijk sterker en belastbaarder dan staal. Het geringe gewicht draagt in combinatie met een laag zwaartepunt van de auto bij aan de wendbaarheid en zorgt voor een grotere actieradius.
 

* Sinds september 2018 is in de EU de nieuwe WLTP (Worldwide Harmonized Light Vehicles Test Procedure) ingevoerd, een meer realistische testmethode voor het meten van verbruik, actieradius en CO2-uitstoot. Deze WLTP zal dan de nieuwe Europese rijcyclus (NEDC) vervangen. Vanwege de meer realistische testomstandigheden zijn verbruik en CO2-emissies gemeten volgens de WLTP in veel gevallen hoger en de actieradius lager dan die gemeten door de NEDC. Op dit moment worden de NEDC-waarden nog gecommuniceerd. Wat betreft nieuwe auto‘s die al zijn gemeten volgens de WLTP, zijn de NEDC-waarden afgeleid van de WLTP-waarden. De aanvullende details van de WLTP-waarden zijn vrijwillig tot het verplichte gebruik ervan, afhankelijk van de markt uiterlijk per 1 januari 2021. De getoonde range is gebaseerd op de Duitse specificaties. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend. De definitieve waarden volgen bij de officiële overgang in Nederland naar WLTP.

De actieradius is afhankelijk van uiteenlopende factoren, zoals extra-uitrustingen en accessoires, individuele rijstijl, routecondities, buitentemperatuur en gebruik van verwarming/airconditioning en voorverwarming/-verkoeling (preconditioning-functie). De dagelijkse praktijk actieradius van de BMW i3 bedraagt maximaal 260km.

*Genoemde bedragen zijn gebaseerd op een BMW Private Lease overeenkomst met een looptijd van 48 maanden / 10.000 kilometer per jaar en zijn inclusief BTW. Brandstof is niet inbegrepen. Getoonde afbeeldingen kunnen afwijken van de standaarduitvoering. De Private Lease tarieven zijn geldig tot en met 31 december 2019 of zolang de voorraad strekt. BMW Private Lease wordt onder de voorwaarden van het Keurmerk Private Lease aangeboden door BMW Financial Services.