Exclusive golf event

Op maandag 30 september 2019 hebben wij een exclusief golf evenement mogen organiseren op Golfbaan de Wouwse Plantage, met als afsluiting de onthulling van een nieuw BMW model. 

Op 30 september 2019 mochten wij de organisator zijn van een exclusief golf evenement bij Golfclub Wouwse Plantage. Op deze dag namen ongeveer 80 genodigden deel aan een 9-hole shotgun wedstrijd, of aan een golf-clinic om de eerste beginselen van het golfen te leren. De weersvoorspellingen waren nog even spannend, maar zodra iedereen de baan op was liet het zonnetje toch nog even van zich zien. Waardoor het uiteindelijk toch een stralende dag werd! 

Locatie

Ons exclusieve golf evenement heeft plaats gevonden bij Golfclub Wouwse Plantage. Deze golfbaan ligt in een bosrijk natuur- en stiltegebied tussen Bergen op Zoom een Roosendaal, en behoort in de top 10 van mooiste golfbanen van Nederland! 

Unieke primeur

Tijdens dit evenement mochten al onze gasten de nieuwe BMW 8 serie Gran Coupé in het echt bewonderen. Dit nieuwe model pas in november landelijk onthuld worden, maar voor dit exclusieve evenement was een uitzondering gemaakt!