DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

HET BESTE, VERBETERD.

Al meer dan veertig jaar staat de BMW 3 Serie wereldwijd te boek als een premium middenklassemodel dat zich kenmerkt door sportieve rijeigenschappen. Met het dynamische design, het lichtvoetige rijgedrag, de voorbeeldige efficiency en innovatieve uitrustingskenmerken biedt dit model de voor BMW typerende eigenschappen. De zevende generatie van de sportsedan zet nieuwe maatstaven op het gebied van rijdynamiek, ultieme premium kwaliteit en innovatie.

Nieuwe aandrijftechnologie

Nieuwe aandrijftechnologie resulteert in meer vermogen en trekkracht en nog meer efficiency. Tijdens de marktintroductie zijn er zes motorvarianten leverbaar. Er is keuze uit viercilinder benzine- en dieselmotoren en een zescilinder dieselmotor met een vermogensbereik van 110 kW (150 pk) tot maar liefst 195 kW (265 pk) (gecombineerd brandstofverbruik: 4,2-5,8 l / 100 km; CO2-emissie gecombineerd: 112 - 132 g / km)*.

Intelligente vierwielaandrijving bij de marktintroductie is ook leverbaar op deĀ 
BMW 320d xDrive Sedan (gecombineerd brandstofverbruik: 4,5-4,8 l / 100 km, gecombineerde CO2 - emissies: 118-125 g / km)*. BMW breidt het programma in de loop van 2019 verder uit met een extreem sportief BMW M Performance-model en een BMW iPerformance-model met plug-in hybride aandrijving met 59 kilometer elektrische actieradius (voorlopige waarde).

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.