De Nieuwe BMW 3 Serie Touring

Nu in de showroom.

De stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt direct tot uiting. De BMW 3 Serie Touring is voorzien van een nog verfijnder interieur met een premium uitstraling en bevat de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit. 

Ruimte voor alles wat belangrijk is.

De nieuwe BMW 3 Serie Touring zet met zijn sportieve uiterlijk direct de toon. Het moderne design van de lage voorzijde interpreteert het samenspel tussen de karakteristieke BMW nierengrille en de koplampen nieuw en benadrukt zijn extreem sportieve stand op de weg. De heldere lijnen en zachte oppervlakken creëren een vertrouwd silhouet, kenmerkend voor BMW Touring modellen. In combinatie met zijn krachtige schouderlijn straalt hij pure kracht en extreem aerodynamische eigenschappen uit. Het interieur haakt in op deze combinatie van elegantie en sportiviteit, door die te verbinden met modern comfort en innovatieve functionaliteit.

Ruimte BMW 3 serie touring

Veelzijdigheid en ruimte.

Of het nu is voor een vakantie met het hele gezin, een weekendje weg of een dagje winkelen de BMW 3 Serie Touring brengt comfort in de dagelijkse routine. Hij biedt een veelvoud aan innovatieve opbergmogelijkheden in het interieur en in de bagageruimte. De achterbank klapt automatisch neer met een druk op de knop, waardoor het laadvolume in enkele seconden verdrievoudigt. De innovatieve anti-sliprails op de laadvloer maken het mogelijk om op een veilige manier zware bagage te vervoeren: bij het wegrijden komen ze volledig automatisch omhoog en zetten de bagage vast. Dankzij het innovatieve Comfort Access systeem is een korte voetbeweging onder de achterbumper voldoende om de bagageklep zonder aanraking te openen en sluiten.

Leverbaar vanaf
€50.472,00
Netto bijtelling vanaf
€346,00

Zelfverzekerde krachtopbouw

De BMW 3 Serie Touring is toonaangevend in zijn klasse als het gaat om prestaties en rijdynamiek. Hiervoor verantwoordelijk zijn de krachtige BMW TwinPower Turbo motoren, die met een directe respons op het gaspedaal al bij lage toerentallen maximaal rijplezier garanderen. De mate van sportiviteit is op ieder moment aan te passen: met de Driving Experience Control zijn het adaptieve M onderstel en de Steptronic Sport transmissie individueel in te stellen, van comfortabel soepel tot bijzonder sportief. Op de achtergrond zorgt het optionele M Sportdifferentieel in combinatie met de Variable Sport Steering voor een optimale wegligging en een buitengewoon wendbaar rijgedrag.