DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

HET BESTE, VERBETERD.

De BMW 3 serie staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend als premium middenklassemodel met bovengemiddelde sportieve rij-eigenschappen. In de nieuwste BMW 3 serie worden deze rij-eigenschappen nóg verder verbeterd, tot in perfectie. Het nieuwe design is direct herkenbaar als BMW 3 serie, maar toch volledig vernieuwd. Dit is geen facelift, dit is een volledig nieuw model, van bumper tot bumper en van spiegel tot spiegel; alles is nieuw. Vanaf 9 maart staat de nieuwe BMW 3 serie bij ons in de showroom en kunt u uw enerverende proefrit inplannen.
Leverbaar vanaf
€ 46.179,00
Private lease vanaf
€ 699,- pm.

Nu te bestellen, vanaf 9 maart te zien.

Wilt u als één van de allereerste in de nieuwe BMW 3 serie rijden? U kunt hem nu al bestellen bij onze verkoopadviseurs.

Op BMW.nl kunt u de nieuwe BMW 3 serie bovendien volledig 3d configureren, alle modellen, kleuren en opties zijn direct zichtbaar met actuele prijsinformatie. 

 

Gratis Head-up display t.w.v. € 1047,-

Profiteer van deze pre-order actie!

Alleen bij ons profiteert u nog tot en met zaterdag 9 maart van de pre-order actie op de nieuwe BMW 3 serie. Zo ontvangt u tijdelijk de Head-Up display gratis!

Vraag naar de voorwaarden.

Een 3 serie zoals de 3 serie ooit bedoeld is; als een rijders auto.
BMW 3 Serie Private Lease
BMW 3 serie bestellen

BMW 3 Serie Private Lease

Al vanaf € 699,- p.m.

Een nieuwe BMW 3 Serie Private leasen? Ook dat kan natuurlijk voor een zéér scherp maandtarief!

Het private lease tarief is inclusief verzekering, afschrijving, onderhoud én wegenbelasting: Voordeliger kan een nieuwe BMW 3 serie rijden kan bijna niet. 

BMW 3 serie bestellen

Bent u toe aan een nieuwe lease-auto, of opzoek naar het nieuwste model BMW 3 serie? 

De BMW 3 serie is nu bij ons te configureren en te bestellen. Zo rijdt u straks als een van de eersten in dit nieuwe model!

BMW 3 Serie Executive Editions

Met de nieuwe BMW 3 Serie Executive Edition staan alle vinkjes goed. U ontvangt die opties die het verschil maken; de belangrijkste.

 • Alarmsysteem klasse 3
 • LED mistlampen voor
 • Vergrote brandstoftank
 • BMW Live Cockpit Professional
 • BMW Connected Pack Professional

Een voordeel van maar liefst € 3.072,-

Breed motoren aanbod

Tijdens de marktintroductie begin maart zijn er 6 motorvarianten beschikbaar. 

Er is keuze uit viercilinder benzine- en dieselmotoren en een zescilinder dieselmotor.

 • BMW 320i - 135 kW ( 184pk )
 • BMW 330i - 190 kW ( 258pk )
 • BMW 318d - 110 kW ( 150pk )
 • BMW 320d - 140 kW ( 190pk )
 • BMW 320xD - 140 kW ( 190pk )
 • BMW 330d - 195 kW ( 265pk )

In de loop van 2019 breidt BMW het programma verder uit met o.a. een extreem sportief BMW M performance model en een iPerformance plug-in hybride

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

Maak nu een afspraak.

Wilt u de nieuwe BMW 3 serie nu al bestellen of samen met uw verkoopadviseur configureren?

Maak dan nu een afspraak voor een adviesgesprek.

Ik geef BMW Zwartepoorte toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van BMW Zwartepoorte. Het is BMW Zwartepoorte eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan BMW Zwartepoorte doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag BMW Zwartepoorte delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van BMW Zwartepoorte, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat BMW Zwartepoorte mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door BMW Zwartepoorte en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.