Contact

Wij zijn u graag van dienst.

De Zwartepoorte autobedrijven zijn gestart in 1989 met oorspronkelijk vestigingen in Goes en Vlissingen. Inmiddels in 30 jaar uitgegroeid tot een mobiliteits-onderneming met o.a. de merken BMW en MINI. Dagelijks zijn er ruim 80 vakkundige medewerkers, zowel in Goes als in Roosendaal, die de zorg voor uw auto uit handen nemen.

Verkoop van nieuwe en gebruikte BMW's en MINI's, onderhoud, reparatie, schadeherstel, verzekeringen, en financieringen, lakverzegeling, kortom alles wat nodig is om onbezorgd te kunnen rijden is bij Zwartepoorte in goede handen.

Zwartepoorte, kwaliteit in mobiliteit!

Heeft u een vraag of opmerking, of wilt u een afspraak maken?

neemt u dan gerust contact met ons op.

Tijdens openingsuren (ma-vr 08:00-18:00 en za 09:00-17:00u) kan dit telefonisch, daarbuiten kunt u het onderstaande contactformulier gebruiken.

CONTACTFORMULIER

Heeft u een vraag of opmerking, wilt u solliciteren of een afspraak maken?
Middels ons contact-formulier zijn wij altijd bereikbaar, uw bericht wordt automatisch doorgezet naar de juiste persoon en afdeling en altijd binnen 1 werkdag behandeld.

Ik geef BMW Zwartepoorte toestemming om de door mij verstrekte persoonsgegevens (bijvoorbeeld contactgegevens, geboortedatum, type rijbewijs, hobby's en interesses) te verwerken en te gebruiken ten behoeve van klantenservice, marktonderzoek en voor geselecteerde communicatie van product- en service informatie van BMW Zwartepoorte. Het is BMW Zwartepoorte eveneens toegestaan om deze persoonsgegevens door te sturen naar bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. De Partijen mogen mijn persoonsgegevens gebruiken en met mij contact opnemen voor de hierboven vermelde redenen. De door mij aan BMW Zwartepoorte doorgegeven wijzigingen van persoonsgegevens mag BMW Zwartepoorte delen met de hierboven genoemde entiteiten.

Ik ga ermee akkoord dat mijn persoonsgegevens worden gebruikt om door middel van statistische processen een persoonlijk klantprofiel te maken. Op basis van dit klantprofiel kan ik marketingcommunicatie ontvangen die voor mij relevant is, zoals gepersonaliseerde aanbiedingen van BMW Zwartepoorte, bepaalde gelieerde entiteiten zoals omschreven in de privacyverklaring. Ik ga er tevens mee akkoord dat BMW Zwartepoorte mijn klantprofiel doorstuurt voor de hierboven vermelde redenen aan deze Partijen en dat zij hiervoor contact met mij kunnen opnemen. De volgende door mij verstrekte persoonsgegevens en de persoonsgegevens die zijn gegenereerd door BMW Zwartepoorte en de Partijen op basis van mijn persoonlijke voorkeuren en gebruik van producten of diensten, worden opgenomen in het klantprofiel: contactgegevens (zoals naam, adres en e-mailadres), aanvullende informatie/voorkeuren (zoals hobby's), identificatiegegevens (zoals klantnummer, contractnummer), klantgeschiedenis (zoals ontvangst van aanbiedingen, gegevens met betrekking tot aankopen van auto's, dealergegevens), voertuiggegevens (zoals kilometerstand, actieradius), gegevens met betrekking tot (mobiele) applicaties/social media/websites (waaronder informatie van mijn online accounts). De volledige lijst van persoonsgegevens die tot deze categorieën behoren is te vinden in de privacyverklaring.