BMW verlengde pechhulp

Speciaal voor alle BMW-rijders die in het bezit zijn van een BMW die ouder is dan 5 jaar, is er BMW Verlengde Pechhulp. Met deze speciale service van BMW blijft u onbezorgd rijden in uw BMW, en kunt u ten alle tijden gebruik maken van alle hulpdiensten voor BMW's die tussen de 5 en 20 jaar oud.

BMW Verlengde Pechhulp is gemakkelijk direct online af te sluiten, en kost u slechts €89,95 per jaar. Dat is bijna de helft voordeliger dan vergelijkbare aanbieders van pechhulp. Brengt u uw BMW voor onderhoud bij ons in de werkplaats, dan betaalt u slechts €55,- per jaar voor BMW Verlengde Pechhulp. Na inschrijving ontvangt u de BMW Service Card en profiteert u direct als BMW Privileges member van vele voordelen. 

BMW Verlengde Pechhulp

BMW Verlengde Pechhulp + Werkplaatsbezoek

Wanneer u BMW Verlengde Pechhulp afsluit in combinatie met een werkplaatsbezoek, betaalt u slechts €55,- per jaar. Maak vandaag nog een afspraak voor een werkplaatsbezoek, en ontdek alle voordelen van BMW Verlengde Pechhulp.

BMW VP

BMW Privileges

Wanneer u BMW Verlengde Pechhulp wordt u automatisch een BMW Privileges member. U ontvangt viermaal per jaar BMW Privileges Magazine, met nieuws uit de wereld van BMW, interessante aanbiedingen en uitnodigingen voor boeiende evenementen.

Voordelen BMW Verlengde Pechhulp

  • BMW Group Service centrale 24/7 bereikbaar
  • Professionele pechhulpverlening in Europa
  • Vervangend vervoer of overnachting indien nodig
  • Voor BMW's van 5 t/m 20 jaar oud
  • Inclusief vele BMW Privileges

Hieronder vindt u een PDF met nog eens de voorwaarden van BMW Verlengde Pechhulp op een rijtje.

Lid worden?

Wilt u BMW Verlengde Pechhulp afsluiten? Dit kunt u zelf gemakkelijk online doen, of neem contact met ons op.