De nieuwe BMW Z4.

U geniet meer met het dak open.

De nieuwe BMW Z4 is gefocust op datgeen dat écht telt bij een roadster: rijplezier. 

Achter het stuur van de BMW Z4 wordt zelfs de meest saaie route een beleving en met het nieuwe stoffen cabrio-dak open bent u meer één met uw omgeving dan voorheen.

 

Lichter, meer gefocust

Door de verbeterde gewichtsverdeling, het aangepaste en aangescherpte onderstel, nieuwe cockpit en stoffen cabrio-kap is de nieuwe BMW Z4 weer een echte rijders auto geworden, een roadster waarmee u ongekend kunt genieten en waarmee elke route spontaan mooier lijkt.

Alles in de nieuwe BMW Z4 is aangescherpt, niet alleen het uiterlijk maar ook het interieur is totaal vernieuwd. Niets is meer wat het was, maar door de perfecte ergonomie die u van BMW gewend bent hoeft u toch nergens naar te zoeken.

Leverbaar vanaf
€ 52.214
Gericht op de weg.
Gespierde achterzijde
Krachtige lijnen

Gericht op de weg.

De voorzijde van de nieuwe BMW Z4 geeft zijn focus weer: gericht op de weg en al het rijplezier dat nog gaat komen.

De koplampen zijn in verticale opstelling op de uiterste hoeken van de neus geplaatst en geven samen met de nieuwe grote BMW-nierengrille en brede motorkap de auto een breed, laag en sportief karakter.

Gespierde achterzijde

De nieuw gevormde achterzijde van de BMW Z4 is al even imposant als de voorzijde. De sterk geaccentueerde lijnen geven de BMW Z4 een krachtige uitstraling. Van de subtiele spoiler tot de geometrie van de uitlaat-sierstukken, alles staat in het teken van sportiviteit.

Krachtige lijnen

De grote Air Breathers net achter de voorwielen vormen het startpunt in de krachtige lijnen van de nieuwe BMW Z4. Ze benadrukken de voorwaarts gerichte blik. 

Deze content wordt geblokkeerd

Deze content wordt niet weergegeven, omdat u geen cookies heeft geaccepteerd.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 10

Wie niet open is, is gezien.

10 seconden, dat is hoe kort het duurt om de cabriokap te open of sluiten.

En dat kan zelfs tot een snelheid van 50km/h, zo kunt u maximaal genieten van rijden onder de blote hemel en zonder echt te moeten stoppen de kap weer sluiten mocht het weer te Hollands worden.