Zwartepoorte BMW jubileum

Zwartepoorte 30 jaar.

1989-2019

Zwartepoorte bestaat 30 jaar! Dat vieren wij het hele jaar met diverse aanbiedingen en acties.

Acties en nieuws

De nieuwe BMW X5
De nieuwe BMW 1 Serie
BMW eDrive Editions

De nieuwe BMW X5

De nieuwe X5 is er en laat iedereen weten wie de baas is. Hij is niet alleen krachtiger en stoerder dan zijn voorganger, maar blijft ook duidelijk zijn elegantie behouden!

De imposante nieuwe nierengrille uit één stuk zorgen direct voor een imposante uitstraling, ook het aangescherpte X design van de koplampen maakt zijn krachtige look direct zichtbaar. Uitgerust met vele nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers.

 BMW 1 serie 2019

De nieuwe BMW 1 Serie

De nieuwe BMW 1 serie is ruimer, wendbaarder en nog steeds typisch BMW. Met een geavanceerd onderstel, innovatieve technologie en integratie van alle voor de rijdynamiek belangrijke componenten en regelsystemen is de nieuwe BMW 1 Serie aanmerkelijk wendbaarder dan voorheen – zowel met de nieuwe voorwielaandrijving als met de intelligente vierwielaandrijving BMW xDrive.

Onze vestigingen

Evenementen

Exclusieve ontmoeting 30 maart.
Introductie event: zaterdag 9 maart
DE NIEUWE BMW 3 SERIE.
BMW 3 serie sedan

DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

De BMW 3 serie staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend als premium middenklassemodel met bovengemiddelde sportieve rij-eigenschappen. In de nieuwste BMW 3 serie worden deze rij-eigenschappen nóg verder verbeterd, tot in perfectie. Het nieuwe design is direct herkenbaar als BMW 3 serie, maar toch volledig vernieuwd. Dit is geen facelift, dit is een volledig nieuw model, van bumper tot bumper en van spiegel tot spiegel; alles is nieuw.