Kom backstage bij BMW!

Zaterdag 28 september

Op zaterdag 28 september is het weer zover: Net als de voorgaande jaren, opent BMW haar deuren voor iedereen die van BMW houdt. Een geweldige middag voor oud én jong. En een unieke kans om een kijkje achter de schermen te nemen bij BMW en ook de nieuwste modellen te ontdekken.

Aanvullende informatie: Het proefrit-formulier staat online.

Acties en nieuws

De Nieuwe BMW 3 Serie Touring
Webshop aanbieding
De nieuwe BMW X5
BMW 3 serie touring

De Nieuwe BMW 3 Serie Touring

De stijlvolle en dynamische karakter van de nieuwe BMW 3 Serie Touring komt direct tot uiting. De BMW 3 Serie Touring is voorzien van een nog verfijnder interieur met een premium uitstraling en bevat de nieuwste innovaties op het gebied van bediening en connectiviteit. 

De nieuwe BMW X5

De nieuwe X5 is er en laat iedereen weten wie de baas is. Hij is niet alleen krachtiger en stoerder dan zijn voorganger, maar blijft ook duidelijk zijn elegantie behouden!

De imposante nieuwe nierengrille uit één stuk zorgen direct voor een imposante uitstraling, ook het aangescherpte X design van de koplampen maakt zijn krachtige look direct zichtbaar. Uitgerust met vele nieuwe technologieën voor meer veiligheid en maximale rijdynamiek bepaalt de nieuwe BMW X5 de koers.

Onze vestigingen

Evenementen

Exclusieve ontmoeting 30 maart.
Introductie event: zaterdag 9 maart
DE NIEUWE BMW 3 SERIE.
BMW 3 serie sedan

DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

De BMW 3 serie staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend als premium middenklassemodel met bovengemiddelde sportieve rij-eigenschappen. In de nieuwste BMW 3 serie worden deze rij-eigenschappen nóg verder verbeterd, tot in perfectie. Het nieuwe design is direct herkenbaar als BMW 3 serie, maar toch volledig vernieuwd. Dit is geen facelift, dit is een volledig nieuw model, van bumper tot bumper en van spiegel tot spiegel; alles is nieuw.