Acties en nieuws

202020 actie

20 - 20 - 20

18 januari 2020

Profiteer nu vanaf 20 januari 2020 van 20 dagen lang € 20,- korting op je bestelling in onze webshops!*

Gebruik de kortingscode: 20-20-20

Onze vestigingen

Evenementen

Exclusive golf event
Backstage bij Zwartepoorte
Exclusieve ontmoeting 30 maart.
Introductie event: zaterdag 9 maart
DE NIEUWE BMW 3 SERIE.
De nieuwe BMW X4
GKL-event

Exclusive golf event

Op maandag 30 september 2019 hebben wij een exclusief golf evenement mogen organiseren op Golfbaan de Wouwse Plantage, met als afsluiting de onthulling van een nieuw BMW model. 

Backstage bij Zwartepoorte

Wij kijken terug op een zeer geslaagde dag met het Backstage-event van 28 september jongstleden.

U kon die dag bij ons genieten van een uniek kijkje achter de schermen, meekijken onder de motorkap samen met onze ervaren monteurs en proefrijden in oa. de nieuwe BMW 1 Serie en nieuwe BMW 3 Serie Touring.
Het weer zat niet echt mee, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was gezellig druk! 

BMW 3 serie sedan

DE NIEUWE BMW 3 SERIE.

De BMW 3 serie staat al ruim 40 jaar wereldwijd bekend als premium middenklassemodel met bovengemiddelde sportieve rij-eigenschappen. In de nieuwste BMW 3 serie worden deze rij-eigenschappen nóg verder verbeterd, tot in perfectie. Het nieuwe design is direct herkenbaar als BMW 3 serie, maar toch volledig vernieuwd. Dit is geen facelift, dit is een volledig nieuw model, van bumper tot bumper en van spiegel tot spiegel; alles is nieuw.
Zwartepoorte BMW X4 showroom front

De nieuwe BMW X4

De nieuwe BMW X4 is ten opzichte van het uitgaande model in de lengte (+81 mm), de breedte (+37 mm) en qua wielbasis gegroeid (+54 mm).  Met zijn uitbundig vormgegeven en dynamisch gestrekte lijnen presenteert de nieuwe Sports Activity Coupé zich als een opvallend sportief lid van de BMW X familie.